• TherapeutischeVijfhoeka

     

  • TherapeutischeVijfhoekb

  • TherapeutischeVijfhoekc

Hoe maak ik een afspraak?

Bedankt om elektronisch een afspraak aan te vragen via het aanmeldingsformulier op deze website (doorklikken naar invulformulier).

Om u te helpen bij het maken van een keuze van therapeut, vindt u een profielomschrijving van elke therapeut terug op de website. Indien u geen voorkeur heeft, duidt u aan ‘geen voorkeur’.

De therapeut van uw voorkeur zal ofwel een afspraak voorstellen ofwel doorverwijzen indien hij/zij uw vraag niet kan beantwoorden.

Indien u aanmeldt zonder voorkeur van therapeut, wordt in teamverband bekeken of en wie uw vraag kan opnemen.

Antwoordtermijn

U mag binnen een termijn van één week een antwoord verwachten op uw vraag. We nemen de tijd om te bekijken of we uw vraag kunnen opnemen. Indien we u geen afspraak kunnen aanbieden, gaan we voor u op zoek naar een gepast doorverwijsadres.

Beschikbaarheden

Er is een grote vraag voor afspraken na de werk- en schooluren. Indien u zich overdag kunt vrijmaken om op consultatie te komen, zijn er meer mogelijkheden tot het maken van een afspraak. Voor kinderen- en jongeren kan een afwezigheidsattest voor de school opgemaakt worden.

Crisis

Indien u zich in een crisissituatie bevindt, neem dan contact op met uw huisarts of meldt u aan op de spoeddienst van het ziekenhuis in uw buurt.

Tele-onthaal biedt een luisterend oor (107) en biedt chatgesprekken aan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Op de website van de zelfmoordlijn (https://www.zelfmoord1813.be/) kunt u onmiddellijk terecht voor een gesprek (1813), een chatgesprek (18u30-22u) of zelfhulp.

Eerste afspraak

  • Bekijk voor u vertrekt naar uw afspraak met een therapeut de routebeschrijving (doorklikken naar contact op website) naar de praktijk.
  • Kijk ook na of u aanspraak maakt op terugbetaling door uw mutualiteit (doorklikken naar overzicht mutualiteiten op website). Print een terugbetalingsformulier af en breng dit mee naar de eerste afspraak met de therapeut.
  • De betaling bedraagt 60 euro en gebeurt contant of via de app van uw bank op uw smartphone.
  • Bedankt om uw therapeut te verwittigen indien u vertraging heeft.
  • Bedankt om 48u op voorhand te annuleren indien u verhindert wordt. Indien dit niet gebeurd, wordt de sessie aangerekend.

Contacteer ons:

Maak je keuze uit de volgende therapiëen en klik op de therapie die je kiest.

logosmall

Therapeutisch Centrum Vijfhoek
Vestiging Agora 
Agoragalerij - 4e verdieping
Grasmarkt 105 bus 17
1000 Brussel

therapeutischcentrumvijfhoek@gmail.com

logosmall

Therapeutisch Centrum Vijfhoek
Vestiging Madou
3e verdieping
Madouplein 8
1210 Sint-Joost-te/n-Node

therapeutischcentrumvijfhoek@gmail.com